Velkommen til Ready2Clean Hygiejne Service

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser. Et sundt miljø bidrager til trivsel, derfor skal du vælge den korrekte hygiejne løsning og det er netop de vi hjælper dig med.

Velkommen til Ready2Clean Hygiejne Service

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser.

Kontor & Lager

Lad Ready2Clean stå for din hygiejne løsning på dit kontor eller lager.

Med en løsning fra Ready2Clean Hygiejneservice får I en serie dispensere, der passer alle steder.
Designet er nemlig både praktisk og æstetisk til glæde for både gæster og medarbejdere.
Vi monterer dispenserne og leverer naturligvis forbrugsstoffer som håndsæbe, hånddesinfektion, aftørringspapir og toiletpapir.
Med en serviceaftale sørger vi også for, at I aldrig løber tør for forbrugsstoffer. Vi kommer forbi og fylder jeres lager op til et aftalt mål.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Hos Ready2Clean har vi i mange år arbejdet dedikeret med hygiejneservice i hele industriens bredde, og har derfor tilegnet os en erfaring og viden, som vi i dag er stolte af at kunne dele med vores kunder. Specifikt indenfor kontor og lager har vi udviklet særlige kompetencer der sikrer effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores ydelser indebærer eksempelvis strategisk placering af dispensere af sæbe, håndsprit m.m. Vi kan også aftale at komme forbi og genopfylde sæbe, håndsprit, aftørringspapir samt toiletpapir, så i aldrig løber tør, og samtidig slipper for besværet med selv at skulle bestille produkter hjem, samt pladsen til at opbevare et mindre lager af hygiejneprodukter.

Et godt kontormiljø kræver at der er rent og nydeligt. Et renligt kontor eller lager påvirker mange faktorer såsom arbejdsglæde og generelt velvære, produktivitet og det overordnede indtryk kunder og besøgende får.

Vi er ikke kun erfarne og professionelle, vi er også fleksible og til at snakke med. Derfor tilbyder vi bland andet et abonnement hvor vi kan aftale en fordelagtig løsning med faste tider, eller vi kan klare enkelte projekter i forbindelse med opsigelse af kontor, flytning m.m. Kontakt os ved at skrive en mail, ringe til os eller bruge vores kontaktformular, og hør hvad vi kan gøre.