Velkommen til Ready2Clean Hygiejne Service

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser. Et sundt miljø bidrager til trivsel, derfor skal du vælge den korrekte hygiejne løsning og det er netop de vi hjælper dig med.

Velkommen til Ready2Clean Hygiejne Service

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser.

Restuarant & Hoteller

Vores udvalg til din restaurant eller hotel.

Makedets bedste produkter og vores mange års erfaringer er den mest professionelle løsning og rådgivning du kan få i samarbejde med vores kvalitetbeviste konsulenter indenfor hygiejne til restaurant og hoteller. Sortimentet er kemi, aftørringspapir, rekvisitter og maskiner mm.
Ønsker du at skabe værdi for virksomhedens eller institutionens velbefindene, så er vi klar med rådgivning og træning i produkter og rengøringsplaner eller hvor behovet skulle være.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Med mange års erfaring tilbyder vi en komplet løsning der tager højde for restriktioner, krav og lovgivning. Vores professionelle og veluddannede personale benytter miljøvenlige hygiejne produkter hvor muligt, og er klar til enkelte projekter eller længerevarende aftaler.

Vi har aftaler med en række af landets førende producenter af produkter til hygiejneservice for hygiejne på hoteller, og har derfor adgang til en bred vifte af muligheder der kan hjælpe netop jeres restaurant eller hotel med at få et rent miljø som både medarbejderne og kunderne vil sætte stor pris på.

Det er ingen hemmelighed at urenlighed ikke er velanset i Danmark, og det kan gøre et stort indtryk på gæsterne hvis de ikke føler sig godt tilpas. I vores moderne tid med sociale medier kan et enkelt uheld hurtigt tage om sig. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med vores erfaring og ekspertise, og vi kan råde til hvordan i bedst muligt håndterer hygiejne til restaurant eller hoteller på en daglig basis, såvel som hjælpe med genopfyldning af dispensere, håndklæder, toiletpapir m.m.

Uanset om i driver en lille kro, eller et stort hotel kan vi sammen finde en løsning der passer til jeres budget og forventninger. Så kontakt os i dag for at høre nærmere, og lad os skræddersy en aftale der sikrer et sundt og rent miljø.