Kontor og Lager

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser.

Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen, så vi kan give dig den bedste kvalitet i hygiejne service.

Hvad i får ved en aftale hos os

Hos Ready2Clean har vi i mange år arbejdet dedikeret med hygiejneservice i hele industriens bredde, og har derfor tilegnet os en erfaring og viden, som vi i dag er stolte af at kunne dele med vores kunder. Specifikt indenfor kontor og lager har vi udviklet særlige kompetencer der sikrer effektive resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores ydelser indebærer eksempelvis strategisk placering af dispensere af sæbe, håndsprit m.m. Vi kan også aftale at komme forbi og genopfylde sæbe, håndsprit, aftørringspapir samt toiletpapir, så i aldrig løber tør, og samtidig slipper for besværet med selv at skulle bestille produkter hjem, samt pladsen til at opbevare et mindre lager af hygiejneprodukter.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores faste aftaler

Et godt kontormiljø kræver at der er rent og nydeligt. Et renligt kontor eller lager påvirker mange faktorer såsom arbejdsglæde og generelt velvære, produktivitet og det overordnede indtryk kunder og besøgende får.

Vi er ikke kun erfarne og professionelle, vi er også fleksible og til at snakke med. Derfor tilbyder vi bland andet et abonnement hvor vi kan aftale en fordelagtig løsning med faste tider, eller vi kan klare enkelte projekter i forbindelse med opsigelse af kontor, flytning m.m. Kontakt os ved at skrive en mail, ringe til os eller bruge vores kontaktformular, og hør hvad vi kan gøre.