Restaurant og Hoteller

Vi leverer professionelle hygiejne løsninger der hjælper med at imødekomme de voksne behov i en moderne virksomhed, så du kan tage dig godt af dine medarbejdere, gæster og forretningsforbindelser.

Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen, så vi kan give dig den bedste kvalitet i hygiejne service.

Erfaring og aftaler for en god hygiejne på restauranter

Med mange års erfaring tilbyder vi en komplet løsning der tager højde for restriktioner, krav og lovgivning. Vores professionelle og veluddannede personale benytter miljøvenlige produkter hvor muligt, og er klar til enkelte projekter eller længerevarende aftaler.

Vi har aftaler med en række af landets førende producenter af produkter til hygiejneservice, og har derfor adgang til en bred vifte af muligheder der kan hjælpe netop jeres restaurant eller hotel med at få et rent miljø som både medarbejderne og kunderne vil sætte stor pris på.

Vi kan hjælpe og rådgive jer uanset virksomhedens størrelse

Det er ingen hemmelighed at urenlighed ikke er velanset i Danmark, og det kan gøre et stort indtryk på gæsterne hvis de ikke føler sig godt tilpas. I vores moderne tid med sociale medier kan et enkelt uheld hurtigt tage om sig.

Derfor står vi altid klar til at hjælpe med vores erfaring og ekspertise, og vi kan råde til hvordan i bedst muligt håndterer hygiejnen på en daglig basis, såvel som hjælpe med genopfyldning af dispensere, håndklæder, toiletpapir m.m.

Uanset om i driver en lille kro, eller et stort hotel kan vi sammen finde en løsning der passer til jeres budget og forventninger. Så kontakt os i dag for at høre nærmere, og lad os skræddersy en aftale der sikrer et sundt og rent miljø.